glenninmallorca.reismee.nl

Donkere dagen, met goed vooruitzicht

jaja, toch nog even snel een update. Ik geniet van jullie complimentjes trouwens! Vind het ook leuk om te schrijven dus kon ik het niet laten om even vandaag door te briefen.

Ik wist het gisteren al, maar toch schrok ik een beetje vanochtend. Gewoon wolken! In het land van de eeuwige zon! We hebben altijd voor de gasten een weerbericht op de hoek van onze balie liggen, dus had al gezien dat het minder zou worden maar dit was toch nog wat erger dan verwacht. Een beetje regen, en nog steeds vrij warm, maar wel donker de hele ochtend en deel van de middag. Uiteindelijk klaarde het op en brak de zon door, wat fijn was omdat ik toen naar huis mocht.

Vandaag werd ik prettig verrast. Er is een frans meisje van 23 die ook stage komt lopen bij de receptie. Dus we hebben de hele dag zitten praten, plus ik was aangewezen om haar veel uit te leggen enzo maar dat vond ik niet zo erg. Na werk nog even buiten staan praten en morgen geeft ze me haar nummer zodat we binnenkort de stad in kunnen samen. Heel leuk allemaal, en zeker nu ik eindelijk wat meer aanspraak heb.

Toen ik vandaag thuis kwam in het hostal, bleek ik een nieuwe kamergenoot te hebben, en het is een nederlander! Nouja.... soort van. Hij is een groninger die voor 15 euro een retourtje palma heeft kunnen boeken (moeder, kijk eens naar ryanair, die shcijnt super goedkoop te zijn) Maarja, ik kan weinig van hem verstaan, want hij heeft een vreemd accent maar hij is wel aardig. Deed me een beetje aan oom marco denken, hij is denk ik eind 30 en ging toch keihard stappen vanavond. Hij is alleen minder goed te verstaan dan marco.

Vanaf morgen gaan we in shifts werken. Dus het fransje meisje doet voorlopig de ochtend shift, en ik de avond. Dus ik mag morgen lekker UITSLAPEN! Eindelijk, want dat heb ik wel verdiend.

Hasta luego!

Abambo

Hier in NL is het anders ook niet bepaald zomer... Maar is het een beetje een leuke française? Foto's!!

oma corry

hier alleen maar regen niet lekker glenn, wat leuk voor je dat je nu een beetje aanspraak heb met dat franse meisje, en lekker genieten als je met haar uit gaat, je heeft het erg naar je zin merk ik fijn voor je glenn ik vind het zo leuk wat je allemaal schrijft ik geniet er steeds weer van, elke dag kijk ik of je wat geschreven hebt, en dan maar weer reageren heb nog nooit zoveel getypt zinds jij daar ben in mallorca maar erg leuk om te doen groetjes van oma xxx

Zuster

Hahaha prachtig compliment voor oom marco xd!