glenninmallorca.reismee.nl

Stormachtig nieuws

Zoals menig mens wel weet is Spanje nogmaals kampioen geworden. Ik heb tevergeefs voor elke tegenstander van Spanje geduimd omdat ze hier zo erg hoogmoedig zijn dat ik hoopte dat iemand ze eens op de plaats zou zetten. Maar toen ik uiteindelijk een wedstrijd van ze had gekeken, bleek toch wel dat ze zo goed zijn dat ze het heel erg verdiend hadden. En als de echte vent die ik dan ben he, heb ik iedereen die me plaagde met nederland die verloor en spanje die bleef winnen een hand gegeven en gefeliciteerd (in het hotel dan he)

De franseuse die net als ik achter de receptie stage loopt, krijgt in de derde maand uit haar drie maanden, een maandlang haar vriend hier wonen. En dat gaat gewoon niet in het appartement naast het hotel waar ze nu woont met de 4 oostenrijkse meiden van de bar en de keuken, want die botsen nu al enorm en een extra verassing voor een maand wil ze hen toch ook niet aan doen. Dus vroeg ze mij of ik met haar wilde wisselen voor die laatste maand. Eerst vond ik het idee niks, al mijn spullen weer verhuizen en slechts voor 1 maand. Maar toen ik erover nadacht, 2 minuten lopen van werk, dus geen taxis en bussen meer, plus ze betaald een maand huur voor me terwijl ik gewoon mijn geld van werk krijg, plus een maand wonen met 4 meiden die wel van een feestje houden, is toch ook een kans die ik niet vaak voorgeschoteld krijg. Plus in Santa Ponsa waar ik nu woon heb ik geen wasmachine en ben ik iedere week 13 euro kwijt om te wassen/drogen/strijken, terwijl ze in El Toro waar zij woont een wasmachine en een droger hebben in het appartement! Nou, wat wil ik nog meer?

We hebben bergen celebrities ineens in het hotel, JLS (een engelse boyband), Will.I.Am van de black eyed peas (blijkbaar had DJ Taboo van de black eyed peas uit een van mijn vorige verhalen het zo erg naar zijn zin dat hij een voormalig bandlid heeft verteld over ons) Jessie J (een hele leuke zangeres) en vele DJs die draaien in de gigantische nachtclubs die in de top 100 staan van beste clubs van de wereld. En al deze mensen geven ook gigantische fooien!

De hittegolf is de laatste paar dagen afgenomen, we hebben een beetje wolken gehad en zelfs een tornado (van 7 minuten) die ons complete terras en een deel van de haven heeft gesloopt. Koste tijd om op te ruimen, maar de schade viel mee. Alleen zoeken op het eiland naar onze parasols. Helaas neemt de temperatuur sinds vandaag weer toe.

Ik kan internet krijgen, maar het wordt heel erg duur plus het gaat lang duren. Eerst moet ik mijn officiele werknummer krijgen, blijkbaar mag ik officieel niet eens werken nog, komen ze nu mee. Met dat nummer kan ik een ¨residency¨ kaart aanvragen, soort van burger bewijs, dat ik hier woon. en met die kaart kan ik weer een internetcontract krijgen. nu duurt het aanvragen van die laatste kaart 1 maand bij het gemeentehuis in Palma en 3 weken bij de politie. Dus ik moet nog even kijken

Houdoe maar weer, ik mag bijna naar huis van werk

Zonderoppiesf

Hai Glenn wat geweldig al die supersterren zou ik ook wel willen zien veel foto's maken van ze !! En ik zou zeker die laatste maand wisselen zo dichtbij je werk. Rachel zit nu in blanes ze zei ook dat het heel erg heet was maar ze heeft het geweldig daar! Hou me op de hoogte daar van alles Gr. Zonderoppies

Metoppies

Glenn boefje dat je bent, iedereen weet dat je nooit met huisgenotes kan aanpappen. Friendzone forever.

Ferdy van B.

Klinkt goed man. Vertel is wat over die 4 meiden en van wat voor feestjes ze houden. Als je weet wat ik bedoel.. ;)

Joran van de S.

Ik heb nog wel wat adresjes als je een boot nodig hebt...

Peter R. de V.

Het enige adres dat jij nodig hebt, Joran, is.. onee wacht, je zit nog steeds in Peru! Ba dum tsss!!!!!!

Joran van de S.

Petertje toch, iedereen weet dat ik binnen NO TIME vrij ben... Daarnaast, hoe verloopt de zoektoch naar Natalee? Ba Dum Tssss!!!